JEUGDKAMP 2017… GEEF JE SNEL OP!

Ook dit jaar organiseren de leiders en leidsters van de diverse groepen van stichting Jeugd en Jongerenwerk “De Wienhaof” als afsluiting van het seizoen 2016-2017 een gezamenlijk jeugdkamp. Als kampplaats is dit jaar gekozen voor Blokhut “Aan het Pedje” van het Jongerengilde  in Sevenum.

Het jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden van zondagmiddag 20 augustus tot en met donderdagmiddag 24 augustus Alle jongens, meisjes en tieners van 6 tot en met 16 jaar mogen deelnemen aan dit jeugdkamp.

Deelname aan het jeugdkamp kost slechts €60,00 per persoon.

Opgave kan door middel van deze link: Inschrijven kamp 2017.

MAAK NU GEBRUIK VAN EEN SPECTACULAIRE ACTIE
Meld je voor 1 juni aan voor het jeugdkamp en betaal slechts € 55,00 per persoon!

groepsfoto_wienhaof_kamp_2014

Heb je zin om het einde van de vakantie af te sluiten met een súperleuke en gezellige kampweek met spellen, speurtochten, een smokkeltocht, een kampvuur, gezelligheid en nog veel meer… Geef je dan snel op!

Nadere informatie over programma’s, bagage, vertrek enz. wordt verstrekt op een ouderinformatieavond, waarvoor de deelnemers en hun ouders een aantal weken voor het jeugdkamp worden uitgenodigd.

Zijn er nu al vragen, aarzel dan niet en neem contact op met één van de leiders of leidsters tijdens de programma’s in het jeugdhuis (Mussenstraat 6 – Echt ), elke zaterdag tussen 16.00 uur en 21.30 uur.

Of neem (na kantooruren) contact op met:

Joep Konings
0475-485735
 j.konings@wienhaof.nl

Inschrijven kamp 2017