ZATERDAG 4 november 2017 – HALLOWEENHAOF

 

Na de succesvolle Halloween activiteiten van voorgaande jaren organiseert Jeugdwerk “De Wienhaof” ook dit jaar, op zaterdag 4 november, weer leuke tochten voor de jeugd onder de naam Halloweenhaof. Het evenement begint om 14.00 uur met een spokenjacht  die geschikt is voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool.

Om 19.00 uur begint een HORROR NIGHT  die geschikt is voor de iets oudere kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en tieners.

De tochten zullen starten bij Jeugdhuis Pius X gelegen aan de Mussenstraat in Echt. Vanuit het jeugdhuis zullen de bezoekers in diverse groepen vertrekken naar de bossen in de omgeving van Echt voor de spokentocht of Horror Night. De organisatie heeft rekening gehouden met de diversiteit aan leeftijden, waardoor de spokenjacht met leuke en spannende opdrachten ook uitermate geschikt is voor de jongste bezoekers!

De bijdrage is slechts € 3,- voor de spokenjacht (’s middags) en € 5,- voor de Horror Night (’s avonds). We hopen dan ook veel jongens en meisjes en hun ouders te mogen begroeten op zaterdag 4 november!

Deelname op eigen risico!

Gezien de griezeleffecten die ’s avonds (Horror Night) gebruikt worden is deze NIET geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar

Opgeven kan via de speciale pagina aanmelden Halloweenhaof 2017

Voor vragen kan men contact opnemen met Leo Papen op het telefoonnummer: 06-23 66 66 00 of met Bart Vries op het telefoonnummer: 06-10 93 29 05.

Verdere informatie is tevens te vinden op de website www.wienhaof.nl.

Zie via deze link de beelden van Halloweenhaof 2016!