Na de succesvolle Halloween activiteiten van voorgaande jaren organiseert Jeugdwerk “De Wienhaof” ook dit jaar op zaterdag 3 november weer leuke tochten voor de jeugd onder de naam “Halloweenhaof”.

Het evenement beggint om 14.00 uur met een spokenjacht  die geschikt is voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool.

Om 19.00 uur begint een HORROR NIGHT  die geschikt is voor de iets oudere kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en tieners.

De tochten zullen starten bij Jeugdhuis Pius X gelegen aan de Mussenstraat in Echt. Vanuit het jeugdhuis zullen de bezoekers in diverse groepen vertrekken naar de bossen in de omgeving van Echt voor de spokentocht of  Horror Night. De organisatie heeft rekening gehouden met de diversiteit aan leeftijden, waardoor de spokenjacht met leuke en spannende opdrachten ook uitermate geschikt is voor de jongste bezoekers!

De bijdrage is slechts  € 3,- voor de spokenjacht (’s middags) en € 5,- voor de Horror Night (’s avonds).

We hopen dan ook veel jongens en meisjes en hun ouders te mogen begroeten op zaterdag 3 november!

Deelname op eigen risico!

Gezien de griezeleffecten die ’s avonds gebruikt worden is deze NIET geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar

Aanmelden voor de tochten kan via: Aanmelden Halloweenhaof

Voor vragen kan men contact opnemen met Leo Papen op het telefoonnummer: 06-23 66 66 00 of met Bart Vries op het telefoonnummer: 06-10 93 29 05.