JEUGDKAMP 2023…. GEEF JE SNEL OP!

Ook dit jaar organiseren de leiders en leidsters van de diverse groepen van stichting Jeugd- en Jongerenwerk “de Wienhaof” als afsluiting van het seizoen 2022-2023 een gezamenlijk jeugdkamp. Als kampplaats hebben we dit jaar gekozen voor Groepsaccommodatie ” de Reehoeve” in Bergeijk

Het Jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden van maandag 21 augustus tot en met vrijdagmiddag 25 augustus. Alle jongens, meisjes en tieners van 6 tot en met 17 jaar mogen deelnemen aan dit jeugdkamp.

Deelname aan het jeugdkamp kost € 75,00 per persoon.

Heb je zin om het einde van de vakantie af te sluiten met een superleuke en gezellige kampweek met spellen, speurtochten, een smokkeltocht, een kampvuur, gezelligheid en nog veel meer….  Geef je dan snel op!

Nadere informatie over programma’s bagage, vertrek enz. wordt verstrekt op een ouderinformatieavond, waarvoor de deelnemers en hun ouders een aantal weken voor het jeugdkamp worden uitgenodigd. Kinderen die aan dit kamp willen deelnemen, kunnen zich opgeven via onze activiteitensite: activiteiten.wienhaof.nl

Zijn er nu al vragen, aarzel dan niet en neem contact op met één van de leiders of leidsters tijdens de programma’s in de CUBE (Bandertlaan 13 – Echt), elke zaterdag tussen 10.00 uur en 21.30 uur, of bij:

Bart Vries
06-10932905
b.vries@wienhaof.nl

Klik hier voor aanmelden zomerkamp 2023