Op 28 juli zal er door ‘de Wienhaof’ een 2e editie van een unieke autopuzzeltocht worden georganiseerd. Het beste kan deze tour vergeleken worden met een dag vol met doldwaze, knotsgekke opdrachten en puzzels die de teams met de auto moeten uitvoeren. De start vindt plaats om 11:00u, de laatste opdrachten dienen voor 16:30 ingeleverd te worden. Hierna zal de jury het winnend team bekend maken. Voor dit team staat er ook een mooie hoofdprijs klaar bij de finish.

Na de winter-editie van de Crazy Tour is er veel vraag geweest voor een zomer-editie. Aan deze vraag hebben we nu voldaan. Deze zomer-editie (Wet & Wild) zal zich richten op het natste deel van Limburg, namelijk de Maas en Maas-plassen. We gaan dus richting Noord-Limburg.

De kosten voor de Crazy Tour bedragen €27,95 per team. Dus vraag wat vrienden, kennissen, familieleden mee en meld je snel aan.
Bij het reserveren van een startplek is het ook mogelijk om iets van drinken, etc bij te bestellen zodat het je onderweg aan niets kan ontbreken.

De Crazy Tour is een prachtige gelegenheid voor verenigingen, sportclubs, families, vriendengroepen, stamgasten, en alle andere groepen te testen of zij werkelijk bereid zijn om voor elkaar tot het uiterste te gaan. Er kunnen zich in totaal 40 teams opgeven voor deze 2e editie, dus twijfel niet te lang en meld je team aan, want VOL = VOL.

Inschrijven kan door hier te klikken.