Op 10 december zal er door ‘de Wienhaof’ een unieke autopuzzeltocht worden georganiseerd. Het beste kan deze tour vergeleken worden met een dag vol met doldwaze, knotsgekke opdrachten en puzzels die de teams met de auto moeten uitvoeren. De start vindt plaats om 11:00u, de laatste opdrachten dienen voor 16:30 ingeleverd te worden. Hierna zal de jury het winnend team bekend maken. Voor dit team staat er ook een mooie hoofdprijs klaar bij de finish.

De toertocht zal beschikbaar zijn in 2 versies. De editie voor volwassenen zal de teams via de meest uitdagende opdrachten en breinbrekers een route laten afleggen die door Midden- en Zuid-Limburg gaat. Naast deze versie is er ook nog een familie-editie waarin de opdrachten zijn afgestemd voor de jongere deelnemers. De familie editie zal de teams door de kerkdorpen van de gemeente Echt-Susteren voeren.

De kosten voor de Crazy Tour bedragen €27,95 per team. Dus vraag wat vrienden, kennissen, familieleden mee en meld je snel aan. De kosten voor de familie editie zijn €22,95.
Bij het reserveren van een startplek is het ook mogelijk om een lunchpakket, drinken, etc bij te bestellen zodat het je onderweg aan niets kan ontbreken.

De Crazy Tour is een prachtige gelegenheid voor verenigingen, sportclubs, families, vriendengroepen, stamgasten, en alle andere groepen te testen of zij werkelijk bereid zijn om voor elkaar tot het uiterste te gaan. Er kunnen zich in totaal 40 teams opgeven voor deze 2 edities, dus twijfel niet te lang en meld je team aan, want VOL = VOL.

Inschrijven kan door hier te klikken.