KONINGSDAG 2023

Al vele jaren organiseert Stichting Jeugd- en Jongerenwerk “De Wienhaof” in samenwerking met Menswel en Culturele Kring Echt op Koningsdag allerlei activiteiten voor de leerlingen van de Echter basisscholen. Ook dit jaar wordt deze traditie voortgezet. Het festijn, dat dit jaar op donderdag 27 april plaatsvindt, gaat om 14.00 uur van start en zal tot circa 17.00 uur duren in het centrum van Echt.

KINDERMARKT… PIMP JE STAND!

Er is dit jaar uiteraard weer voldoende plaats ingeruimd voor de traditionele KINDERMARKT. Net als in voorgaande jaren kunnen de leerlingen van de Echter basisscholen in een zelf gemaakte stand (oud) speelgoed of zelf gefabriceerde spullen te koop aanbieden aan het ongetwijfeld weer talrijke publiek. Het is absoluut verboden om commerciële producten te koop aan te bieden zoals merksnoepwaren en (energie)drankjes. Het is altijd een Kindermarkt geweest en dat wil de organisatie graag zo houden!

Om te kunnen deelnemen aan de Kindermarkt is opgave vooraf noodzakelijk in verband met de verdeling van de standplaatsen. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 april.
Deelnemers aan de Kindermarkt ontvangen per e-mail vooraf (tussen 24 en 26 april) bericht inzake de spelregels, het kraamnummer etc.

LEUZEN- EN SPREUKENWEDSTRIJD!

Ook dit jaar staat de Leuzen- en Spreukenwedstrijd weer op het programma. Bedenk een leuke spreuk of leuze voor bij jouw verkoopstand en maak kans op een mooie prijs. Daarnaast wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan de versiering van de stands. In de wedstrijd “Pimp Je Stand!” wordt de mooist versierde stand beloond met een mooie prijs! De Kindermarkt zal worden beoordeeld door een deskundige jury.

STRAATARTIEST VOOR EEN DAG!

Tijdens de kindermarkt bestaat ook de mogelijkheid om, onder het motto “Straatartiest voor één dag”, je kunsten te vertonen in het centrum van Echt. Kinderen die als straatmuzikant of kunstenaar willen optreden moeten zich ook aanmelden.
Ook is er dit jaar in samenwerking met Talenthouse (Menswel) weer een open podium bij Dolcino.

Voor de beste “standwerkers” worden een aantal prijzen beschikbaar gesteld.

Aanmelden

De deelnemers aan de Kindermarkt kunnen zich inschrijven op de speciale Koningsdag website: koningsdag.wienhaof.nl

koningsdag.wienhaof.nl