JEUGDKAMP 2019…. GEEF JE SNEL OP!

Ook dit jaar organiseren de leiders en leidsters van de diverse groepen van stichting Jeugd- en Jongerenwerk “de Wienhaof” als afsluiting van het seizoen 2018-2019 een gezamenlijk jeugdkamp. Als kampplaats hebben we gekozen voor Blokhut “de Pielskoel” van Scouting Hubovra in Weert.

Het Jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden van zondagmiddag 11 augustus tot en met donderdagmiddag 15 augustus. Alle jongens, meisjes en tieners van 6 tot en met 16 jaar mogen deelnemen aan dit jeugdkamp.

Deelname aan het jeugdkamp kost € 70,00 per persoon.

 

MAAK NU GEBRUIK VAN DE MOGELIJKHEID TOT VOORINSCHRIJVING!!!!!!
Meld je voor 1 juni aan en betaal slechts € 60,00 per persoon!
(betaling in 2 termijnen mogelijk, laatste termijn uiterlijk 1 juni)

 

Heb je zin om het einde van de vakantie af te sluiten met een superleuke en gezellige kampweek met spellen, speurtochten, een smokkeltocht, een kampvuur, gezelligheid en nog veel meer….  Geef je dan snel op!

slider_02slider_05

Nadere informatie over programma’s bagage, vertrek enz. wordt verstrekt op een ouderinformatieavond, waarvoor de deelnemers en hun ouders een aantal weken voor het jeugdkamp worden uitgenodigd. Kinderen die aan dit kamp willen deelnemen, moeten onderstaand strookje zo spoedig mogelijk inleveren (uiterlijk 6 juli a.s.) tijdens de programma’s in het jeugdhuis of bij onderstaande vrijwilliger. Bij opgave dienen de kosten contant te worden betaald. (bij betaling in termijnen 1e termijn uiterlijk 1 mei, 2e termijn uiterlijk 1 juni).

Zijn er nu al vragen, aarzel dan niet en neem contact op met één van de leiders of leidsters tijdens de programma’s in het jeugdhuis (Mussenstraat 6 – Echt), elke zaterdag tussen 16.00 uur en 21.30 uur, of bij:

Bart Vries
06-10932905
b.vries@wienhaof.nl

Klik hier voor aanmelden zomerkamp 2019